vlietstra belastingadvies - home
home diensten contact nieuws

ZZP-ers en kleine ondernemers
Bent u de zelfstandig ondernemer die al zijn of haar tijd bezig wil zijn met ondernemen en geen zin heeft in de administratieve rompslomp? Wij kunnen de administratieve last voor u uit handen nemen.

Als zelfstandig ondernemer komt er veel op u af: boekhouding, jaarrekening, BTW-aangifte en aangifte inkomstenbelasting. Vaak niet de meest favoriete bezigheid van de zelfstandig ondernemer. Vlietstra Belastingadvies neemt u de zorgen voor het voeren van een administratie uit handen. Zo kunt u zich richten op datgene waar u goed in bent: 'ondernemen in uw vakgebied'.

Particulieren
Voor het goed en tijdig verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting bent u bij Vlietstra Belastingadvies aan het juiste adres. Hierbij hechten wij er belang aan u als klant te leren kennen. We blijven graag op de hoogte van veranderingen in uw leven en omstandigheden. Op die manier kunnen wij het juiste advies leveren op het moment dat u het nodig heeft.

Bij het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting bekijken wij uiteraard of u recht heeft op toeslagen. Denk hierbij aan zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en huurtoeslag.

Startende ondernemers
Bent u van plan om de stap te maken naar het zelfstandig ondernemerschap? Vlietstra Belastingadvies adviseert u hier graag bij. Denk bijvoorbeeld aan de keuze van de rechtsvorm, een eenmanszaak of toch een Besloten Vennootschap. Welke vraag u ook heeft, Vlietstra Belastingadvies denkt met u mee.

Uiteraard kunnen wij u bijstaan bij het opzetten van uw eigen administratie of deze voor u uit handen nemen.

Adres: Waarderweg 19, 2031 BN Haarlem, Tel: 06-42112158, Email: info@vlietstra-belastingadvies.nl
Bezoek ons op Facebook en Twitter